9e7ed907-7652-40d0-b646-6fde03059e10-600

ZWEMSCHOOL

Vzw WIOS maakt kleuters, vanaf 3 jaar in kleine groepen van maximaal 5 zwemmertjes per leraar, spelenderwijs vertrouwd met het water. Na voldoende lessen is je kind klaar om crawl en schoolslag aan te leren, op zijn of haar tempo.

 

De lessen worden georganiseerd in reeksen van 10 van telkens een uur. Uw kleuter beleeft samen met andere kinderen onvergetelijk zwemplezier. Nadien kan uw kind terecht in onze synchroschool.

SYNCHROSCHOOL

In de synchroschool leert uw kind basistechnieken synchroonzwemmen, zowel in het zwembad als in de turnzaal. Bij de eendjes werkt hij of zij aan synchrobrevet 1, bij onze pinguïns aan synchrobrevet 2 en bij onze dolfijnen aan synchrobrevet 3.

 

Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers ontdekt uw kind onze synchrosport, een combinatie van lenige, krachtige en ritmische zwembewegingen op muziek.

 

Onze eigen zwemsters leggen graag uit wat onze mooie sport inhoudt tijdens onze opendeurdagen in Januari of November! 

_DSC0204.jpg

RECREANTEN

U wil een gezonde en plezierige vrijetijdsbesteding voor uw kind? Dan kan hij of zij terecht bij onze recreatieve afdeling, de jongsten bij de zeepaardjes, de oudsten bij de zeesterren.

 

In elke synchrozwemmer schuilt een artiest. Dat kunnen onze zeepaardjes en zeesterren laten zien tijdens recreatieve meetings, op verplaatsing of in eigen bad.

COMPETITIE

Zwemmertjes die alle synchrobrevetten hebben behaald, zijn klaar voor het grotere werk. Tijdens de intensievere synchrotraining (3- tot 4-maal per week) bereiden zij zich onder leiding van onze ervaren trainers voor op binnen- en buitenlandse wedstrijden. Dat zijn er een viertal per jaar.

 

Onze vereniging kiest ervoor om alle zwemmertjes van wedstrijden te laten proeven, omdat wij ervan overtuigd zijn dat elk kind getalenteerd is. Bij ons zit niemand op de bank: gemotiveerde zwemmers nemen minstens deel aan de figurenwedstrijden. Geregeld organiseert onze vereniging grote wedstrijden, zodat het thuispubliek volop kan genieten van de enthousiaste inzet van onze zwemmers.

G0171432.jpg
Power Swimnastics.jpg

POWER SWIMNATICS

Ook jongens kunnen bij WIOS artistiek aan de slag in het water en op het droge. Benieuwd?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

VRIJ ZWEMMEN

&

AQUAGYM

Ga mee en tegen de stroming in.

U wil een gezondere levensstijl?

U vindt bij ons het perfecte middel: ga mee en tegen de stroming in in zwembad Heuvelkouter.

Onze vereniging biedt volwassenzwemmen aan, op een vast tijdstip,

elke donderdag van 20.15 uur tot 21.15 uur.

Mag het wat meer zijn?

Bij voldoende inschrijvingen kunt u bij ons terecht voor aquagym. Niets moet. Het doel is vooral gezond bewegen. Onder leiding van gediplomeerde lesgevers.

Opgelet, door  covid-19-maatregelen is het aanbod voorlopig opgeschort. Controleer onze kalender.

Inschrijven? Registreer eerst via onze website.
Wij nemen contact op met u.

aquafit.jpg