Nieuws

12/08/2020

Beste ouders en zwemmers,

Binnenkort start het sportieve seizoen alweer en waar kun je je laatste vakantiedagen beter doorbrengen dan in gezelschap van je teamgenoten in het zwembad. Maar alles moet nog steeds coronaveilig verlopen. Vandaar dat het nodig is om je in te schrijven.  Voorlopig tot eind september schrijf je je via onderstaand knop in voor de trainingen, zodat we te allen tijden weten wie zal komen opdagen. Ben je niet aanwezig, vergeet dan niet om je afwezigheid ook nog te melden via afwezigheden@wios.be. De verschillende trainingsmomenten kunnen zoals altijd geraadpleegd worden via onze kalender.

29/06/2020

EINDELIJK EINDELIJK, we kunnen weer het water in. Wij willen onze zwemmers toch met een goed gevoel de vakantie insturen en wat is er beter om al je zorgen en stress te vergeten dan een duik in het diepe?

Overmorgen is het zo ver. Vergeet niet te REGISTREREN, want anders kom je er niet in. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze zwemmers nog van het nat kunnen proeven.

29/06/2020

Boodschap van de gemeente Liedekerke

Beste sporter,

Net als de rest van de wereld wordt Vlaanderen bedreigd door een coronavirus dat al duizenden levens heeft gekost. Zonder de maatregelen van de overheid en zonder de inspanningen die we zelf hebben geleverd, zouden nog veel meer mensen gestorven zijn. Ook de sport werd aan banden gelegd. We zitten nu in de fase dat het virus uitdooft, maar als we niet oppassen, dan zal het vast en zeker opflakkeren. Sport en beweging zijn heel belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid maar ook ons geestelijk en sociaal welzijn. Daarom hebben de verantwoordelijken van de sportsector er ook op aangedrongen mensen geleidelijk weer meer kansen te geven om zich sportief uit te leven. Dat proces is nu aan de gang. We hebben al meer sportieve mogelijkheden dan enkele weken geleden, gelukkig maar. Toch moeten we er samen voor zorgen dat de sportwereld niet de aansteker van een nieuwe coronapiek wordt. Zolang er geen trefzeker medicijn of geen vaccin is tegen...

20/10/2019

Onze miniemen Ella, Elle, Emma, Jasmien, Kato, Lenthel, Maren en Nina behaalden op 20 oktober 2019 hun bronzen medaille op het Vlaams Kampioenschap Miniemen in Mechelen voor hun combo "Happy Feet".

Naast deze combo deden ze hard hun best om uit te blinken bij de figuren.
Tussen de 108 miniemen die hieraan meededen behaalde Elle Kohrs een verdiende 8ste plaats.  Proficiat Elle!

30/06/2019

De inschrijvingen voor onze zwemschool zijn open. Nog plaatsen in de afdeling waterwennen, prezwemschool en zwemschool. Haal je fredbrevet bij vzw WIOS op zondag in het zwembad MPC St Franciscus Lostraat 175, Strijtem vanaf 8/9/2019. (de locatie voor onze zwemschool tot de heropening van het zwembad van Liedekerke). Registreer via www.wios.be word lid! Kies voor zwemschool.

Na het synchrospel van gisteren stonden vanochtend heel wat jonge zwemmers gereed om onder begeleiding van hoofdcoaches en trainers Bellewaerde onveilig te maken. Gelukkig is het niet zo snikheet. Het belooft een fantastische uittocht te worden, samen met "water"vriendinnen. Vanavond wuiven wij iedereen uit om even bij te tanken en half augustus zijn we terug, om te beginnen met een formidastisch zomerkamp. Wie doet mee? Breng je vriend of vriendin mee: initiatie artistiek zwemmen staat op het programma en zo veel meer. En 20/8 beginnen we er echt mee, met onze gymtrainers.

Die hebben ons alvast enkele pittige opdrachten gegeven: stretch, kracht en lenigheid. Synchro doen we elke dag een beetje. Voor thuisblijvers zoals ik is het steeds uitkijken naar die prachtige foto's van onze zwemmers: op strand, in zee, aan het zwembad, foto's van die splits en spagaten en op je hoofd staan dat doe je zo...Benieuwd naar het nieuwe seizoen. Ik popel al. Tot binnenkort.

03/05/2019

Afgelopen woensdag 1 mei 2019 mochten de senioren van vzw WIOS, waterballet is onze sport, na een jaar met toch heel wat perikelen, zich opnieuw tot vice-Belgisch kampioen synchroonzwemmen kronen. De prestatie was ongehoord, te meer omdat ze heel wat obstakels moesten overwinnen: trainer die chronisch ziek werd, onzekerheid over beschikbaarheid zwembad (renovatie van het zwembad van Liedekerke), moeten uitwijken voor de ultieme training voor de wedstrijd naar een relatief ondiep bad (toch voor onze senioren die naar beneden en naar boven "spinnen", draaien omgekeerd in het water hangend!), en dat allemaal met een bijna nieuwe ploeg van zwemmers.

Jonge en oudere zwemmers hebben zich volledig gegeven, hebben het uiterste uit zichzelf gehaald en dat hebben de juryleden opgepikt. Die passie en dat enthousiasme kon niet anders dan worden beloond.

Na de ochtendwedstrijd waarbij ze zich geen technische fouten konden veroorloven (die worden onmiddellijk afgestraft met een nul), vonden ze bij zic...

Please reload

Vorige berichten

Open Belgische Kampioenschap Seniors-Masters - 01 mei 2017

September 9, 2017

1/1
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons op Facebook
  • Facebook Social Icon
Kom ons opzoeken

Zwembad Heuvelkouter

Sportlaan 5, B-1770 Liedekerke

Stuur ons een email
Volg ons op Facebook en Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 by WIOS vzw.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now