Blog

Nieuws

20/10/2019

Onze miniemen Ella, Elle, Emma, Jasmien, Kato, Lenthel, Maren en Nina behaalden op 20 oktober 2019 hun bronzen medaille op het Vlaams Kampioenschap Miniemen in Mechelen voor hun combo "Happy Feet".

Naast deze combo deden ze hard hun best om uit te blinken bij de figuren.
Tussen de 108 miniemen die hieraan meededen behaalde Elle Kohrs een verdiende 8ste plaats.  Proficiat Elle!

30/06/2019

De inschrijvingen voor onze zwemschool zijn open. Nog plaatsen in de afdeling waterwennen, prezwemschool en zwemschool. Haal je fredbrevet bij vzw WIOS op zondag in het zwembad MPC St Franciscus Lostraat 175, Strijtem vanaf 8/9/2019. (de locatie voor onze zwemschool tot de heropening van het zwembad van Liedekerke). Registreer via www.wios.be word lid! Kies voor zwemschool.

Na het synchrospel van gisteren stonden vanochtend heel wat jonge zwemmers gereed om onder begeleiding van hoofdcoaches en trainers Bellewaerde onveilig te maken. Gelukkig is het niet zo snikheet. Het belooft een fantastische uittocht te worden, samen met "water"vriendinnen. Vanavond wuiven wij iedereen uit om even bij te tanken en half augustus zijn we terug, om te beginnen met een formidastisch zomerkamp. Wie doet mee? Breng je vriend of vriendin mee: initiatie artistiek zwemmen staat op het programma en zo veel meer. En 20/8 beginnen we er echt mee, met onze gymtrainers.

Die hebben ons alvast enkele pittige opdrachten gegeven: stretch, kracht en lenigheid. Synchro doen we elke dag een beetje. Voor thuisblijvers zoals ik is het steeds uitkijken naar die prachtige foto's van onze zwemmers: op strand, in zee, aan het zwembad, foto's van die splits en spagaten en op je hoofd staan dat doe je zo...Benieuwd naar het nieuwe seizoen. Ik popel al. Tot binnenkort.

03/05/2019

Afgelopen woensdag 1 mei 2019 mochten de senioren van vzw WIOS, waterballet is onze sport, na een jaar met toch heel wat perikelen, zich opnieuw tot vice-Belgisch kampioen synchroonzwemmen kronen. De prestatie was ongehoord, te meer omdat ze heel wat obstakels moesten overwinnen: trainer die chronisch ziek werd, onzekerheid over beschikbaarheid zwembad (renovatie van het zwembad van Liedekerke), moeten uitwijken voor de ultieme training voor de wedstrijd naar een relatief ondiep bad (toch voor onze senioren die naar beneden en naar boven "spinnen", draaien omgekeerd in het water hangend!), en dat allemaal met een bijna nieuwe ploeg van zwemmers.

Jonge en oudere zwemmers hebben zich volledig gegeven, hebben het uiterste uit zichzelf gehaald en dat hebben de juryleden opgepikt. Die passie en dat enthousiasme kon niet anders dan worden beloond.

Na de ochtendwedstrijd waarbij ze zich geen technische fouten konden veroorloven (die worden onmiddellijk afgestraft met een nul), vonden ze bij zic...

Afgelopen maand hebben de volharders bij onze eendjes, die elke maandag zijn komen trainen bij meester Jürgen, hard gewerkt. En dat heeft zijn vruchten opgeleverd: zij hebben het brevet behaald van reddend zwemmen en een pop uit het water opgehaald. Wat een prestatie. Proficiat, Nell, Aina, Nore.

Dikke proficiat aan:

Onze senioren Nele Seminck, Emma Heyman, Yani De Pauw, Ylenia Merckx, Charlotte Van den Eede, Aube Wastyn, Bo Van de Plas en Amber George voor hun hardbevochten zilveren medaille op het BK senioren

Aaike Rogier, Belgisch kampioen categorie master solo 25 tot 29 jaar

Aaike Rogier en Tatiana Crabbe, derde plaats en vice-Belgisch kampioen, categorie master, duet 25 tot 29 jaar

Stefanie Bruneel, Joke Veldeman, Els De Pauw, Aaike Rogier, Tatiana Crabbe en Anke Debondt, brons, categorie master, team 25-34 jaar.

Please reload

Vorige berichten

Open Belgische Kampioenschap Seniors-Masters - 01 mei 2017

September 9, 2017

1/1
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons op Facebook
  • Facebook Social Icon
Kom ons opzoeken

Zwembad Heuvelkouter

Sportlaan 5, B-1770 Liedekerke

Stuur ons een email
Volg ons op Facebook
  • Facebook Social Icon

© 2019 by WIOS vzw.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now